1965, Hendek Trafik Kazası

1965 yılında Hendek’te akıllara durgunluk veren bir kaza gerçekleşir. 40 kişiyi taşıyan bir yolcu otobüsü, yol kenarına arıza nedeniyle park etmiş kamyona arkadan çarpar. Kazada otobüs çok küçük hasar aldı, kimse yaralanmadı, hatta otobüsteki bazı yolcular uyumaya devam etti.

Ancak çarptıkları kamyondan dışarıya nitrik asit (kezzap) sızmaya başladı. Yandıklarını düşünen yolcular dışarıya çıkmaya başladı ve ayakları nitrik asite değdiğinde bu sefer gerçekten yanmaya başladılar. Yandaki şarampolde su birikintisi ve içine sızan nitrik asit vardı, ancak yolcular bunu algılayamadığı için bazıları can acısıyla buraya atladı ve girdi. Toplamda 25 kişi öldü ve 17 kişi de yaralandı.

 

 

Her zaman olayın ne olduğuna 1. evden bakılır. 1. evin yücelim yöneticisi olan (anilik ve büyüklük) Jüpiter 12. evde (kontrol kaybı) İkizler burcunda (kazaya neden olan otobüs. Yengeç antiscium: Yolcu otobüsü). Yolların göstergesi olan 3. evdeki gök cisimleriyle de kare açıda. 3. evde kamyon duruyor. Ve ona çarpıyor (kare).

 

Jüpiter’in dispozitörü Merkür de Aslan burcunda ve retro (kamyonu görmemek). Merkür zaten Venüs’ün de dispozitörü. Ve evet; Jüpiter exile 4. ev (ölüm) Terazi Mars’la da exact üçgen açıda.

Basitçe çarpılan kamyonda, olması gereken yerden çıkan (mekansız kalan Venüs ve kavuştuğu Pluto ile Uranüs, kezzap aşındırıcıdır; +Başak) bir sıvıyı görüyoruz.

Jüpiter ASC’nin diğer yöneticisi olan ve yolcuları sembolize eden Ay’a kontra-paralel (sadece 19 dk ile exact). Ay Kova burcunda. Kova burcu yolcuların grup halindeki seyahatini gösterirken 5. eve ve Akrep burcuna antiscium (olası tehlikeyi öngörememek. Öngörü ile ilgili Aslan Güneş ile de karşıt).

İLGİLİ YAZI:  Johannes Kepler & AstroDatabank

 

İkizler’de Jüpiter’le kavuşan ve yücelimde olan (yine anilik ve büyüklük) Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açıda Ay. Dışarıya çıkıyorlar ne yazık ki. Ve Ay ayrıca KAD ile kontra ve GAD ile paralel açıda. Bulundukları yerde (GAD), güvenli alanda kalsalar (GAD) pek bir şey olmayacağını da görebiliyoruz. Ancak üçgen açı durdurulamaz bir kendiliğindenlik gösteriyor maalesef…

Ayrıca Ay’ın dispozitörü Satürn de Balık’ta retro; tüm olasılıkları bilmeden, bütünü görmeden (retro Balık) hatalı bir karar veriyorlar (Satürn+Chiron). Satürn’ün olduğu ev yolcuların düşünme şekli zaten (7+3).

Not: Bu gönderideki kontra veya exile, mekansız, yücelim gibi kavramları anlamadıysanız Astroloji Eğitimi 3 kitabımı okuyabilirsiniz veya konuyu iyi bilen öğrencilerime danışabilirsiniz. Böyle gönderilerden sonra çok soruluyor ancak mesajlarla vs bunları anlatmam mümkün değil. Sevgiler ❤️

 

 

Devrim Dölen Gürbak

 

 

Devrim Dölen

3 Mart 1977 İstanbul doğumludur. Amerika’da ve Türkiye’de faliyet gösteren çeşitli astroloji ve istatistik gruplarıyla birlikte, profesyonelliğe adım atmadan 24 yılını astroloji araştırmalarına verdi. 1999 yılından itibaren bunların bazılarını hakemli dergilerde (Bilim Tarihi), bazılarını da internet aracılığıyla paylaştı. İstanbul Aydın Üniversitesi bünyesinde Türkiye’de ilk defa YÖK onaylı astroloji eğitmenliği yapmıştır. 2001 yılında ücretsiz astroloji kursu veren Türkiye’deki ilk Türkçe topluluklardan Astroloji ve Astro-Gunluk gruplarının da moderatörlerindendi. 2011 yılında ise Zodyak Astroloji Yayınevini ve bugün bir çok astrolog yetiştirmiş olan Astroloji Akademisi’ni, 2015 yılında ise astrolojimarket.com sitesini kurmuştur ve aynı yıl Astroloji Derneği'nin kurulmasına öncülük etmiştir. 2016 yılında ise Zodyak Astroloji Dergisi'ni çıkartmaya başlamıştır. Integritas tekniğinin yaratıcısıdır. Karate'de siyah kemer sahibidir. Astrolojik tablolar, tasarımlar ve diorama yapmayı, doğayı, ekoköyleri, dalmayı, aramayı, yanılmayı ve tekrar aramayı yaşam tarzı haline getirmiştir… Şimdiye kadar çıkmış olan yayınları: Astroloji Eğitimi 2 Astroloji Eğitimi 1 Arap Noktaları & Astrolojide Gösterge Denklemleri 2022 Gökyüzü Takvimi 2021 Gökyüzü Takvimi 2020 Gökyüzü Takvimi 2019 Gökyüzü Takvimi 2018 Gökyüzü Takvimi Zodyak Astroloji Dergisi Uranian Astroloji & Kozmobiyoloji Asteroid Sözlüğü (Program) Bitkiler: Astroloji & Mitoloji Temel Seviye 1: Gezegenler & Elementler Temel Seviye 2: Burçlar Temel Seviye 3: Evler Temel Seviye 4: Açılar 2015 Gökyüzü Takvimi

Bir cevap yazın

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
3 Yılı Kapsayan Gökyüzü Takvimi Çıktı!İncelemek ve Satın Almak İçin Tıklayın