2021 Gökyüzü Takvimi Çıktı

 

Kitabı satın almak için tıklayın: 2021 Gökyüzü Takvimi

 

Yazar: Devrim Dölen
Dil: Türkçe
Basım Yeri: İzmir
1. Baskı: Kasım 2020
Yayınevi: Zodyak Astroloji Yayıncılık
Sayfa Sayısı: 275 (Büyük Boy)
Kapak: Amerikan Bristol
ISBN: 978-605-06871-3-2

Not: Kitabı bir başkasına hediye gönderecekseniz lütfen notlar bölümünde mesajınızı yazın, sizin yerinize hediye paketi yaparak gönderelim.

Bu kitap; 2021 yılında gerçekleşecek tüm astrolojik ve astronomik olayların yorumlanmış şekilde verildiği bir almanaktır. Gün gün ve saat saat gökyüzüne dair tüm pozisyonlar eksiksiz bir şekilde, etki zaman aralıklarıyla birlikte verilmiştir. Bu almanak anlık gökyüzünden haberdar olmak, o günlerde doğan bir bebekte veya olaydaki etkileşim izlerini görmek vb. sebeplerle astrologlar ve astrolojiseverler tarafından 2015 yılından bu yana kullanılmaktadır. Gök cisimlerinin bir burca girişleri, birbirleriyle olan açıları, Ay’ın boşluktaki zamanları, Güneş ve Ay tutulmaları, Ay fazları, Durak ve gerileme zamanları, meteor yağmurları…

Devrim Dölen
3 Mart 1977 İstanbul doğumludur. Annesinin kitapları sayesinde 1992 yılında astroloji ile tanıştı. Amerika’da ve Türkiye’de faaliyet gösteren çeşitli astroloji ve istatistik gruplarıyla birlikte 27 yılını astroloji ve bilim araştırmalarına verdi. 1999 yılından itibaren bunların bazılarını hakemli dergilerde (Bilim Tarihi), bazılarını da internet aracılığıyla paylaştı. İstanbul Aydın Üniversitesi bünyesinde Türkiye’de ilk defa YÖK onaylı astroloji eğitmenliği yaptı. 2001 yılında ücretsiz astroloji kursu veren Türkiye’deki ilk Türkçe topluluklarının moderatörlerindendi. 2011 yılında Zodyak Astroloji Yayınevini ve bugün bir çok astrolog yetiştirmiş olan Astroloji Akademisi’ni, 2015 yılında  astrolojimarket.com sitesini kurdu ve aynı yıl Astroloji Derneği’nin kurulmasına öncülük etti. 2016 yılında Türkiye’de ilk branş dergisi olarak Zodyak Astroloji Dergisi’ni çıkartmaya başladı. Astrolojik tablolar ve diorama yapmayı, kedileri, dalmayı, ekoköyleri, bilimi, aramayı, yanılmayı ve tekrar aramayı yaşam tarzı haline getirmiştir… Şu anda Astroloji Akademisi’nde dersler vermekte, Zodyak Astroloji Dergisi’nde Bilim & Teknoloji ile Almanak köşelerini yazmakta, Zodyak Astroloji Yayıncılık’tan annesi Dürrüşehvar Salur ile birlikte kitaplar yayınlamakta ve astrolojiakademisi.com sitesinde güncel bilgiler vermekte. Neo-klasikçidir ve kadim kaynaklar kadar deneyimle bilimsel metotlara önem vermektedir.

İLGİLİ YAZI:  Astroloji Eğitimi 1 Kitabı Yayınlandı

Şimdiye kadar çıkmış olan yayınları:

Arap Noktaları & Astrolojide Gösterge Denklemleri

2020 Gökyüzü Takvimi

2019 Gökyüzü Takvimi

2018 Gökyüzü Takvimi

Zodyak Astroloji Dergisi

Uranian Astroloji & Kozmobiyoloji

Asteroid Sözlüğü (Program)

Bitkiler: Astroloji & Mitoloji

Temel Seviye 1: Gezegenler & Elementler

Temel Seviye 2: Burçlar

Temel Seviye 3: Evler

Temel Seviye 4: Açılar

2015 Gökyüzü Takvimi

 

 

Bir cevap yazın

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
3 Yılı Kapsayan Gökyüzü Takvimi Çıktı!İncelemek ve Satın Almak İçin Tıklayın